Naše podjetje AVTOBUSNI PREVOZI NOVAK BUS, d.o.o.je bilo ustanovljeno leta 2012, kot pravni naslednik podjetja Avtobusni prevozi in servis Mirko Novak s.p., ki je bilo ustanovljeno leta 1994. Smo družinsko podjetje, ki opravlja prevoze doma in v tujini.

Naša glavna dejavnost so avtobusni prevozi, in sicer linijski, prosti prevozi in posebni javni prevozi. Kot pomožne dejavnosti opravljamo servisiranje vozil ter pranje vseh vrst vozil v ročni avtopralnici. Na področju avtobusnih prevozov ime NOVAK pomeni dobro uveljavljeno blagovno znamko in zaupanja vredno podjetje. To smo si pridobili v 25-letnem delovanju z rednim vzdrževanjem voznega parka, redno skrbjo za čistočo vozil, z izobraževanjem voznega osebja itd. Ponašamo se s sodobnimi avtobusi in kvalitetnimi vozniki, kar nudi strankam varnost in zadovoljstvo.

Glavno dejavnost smo pred leti nadgradili s ponudbo turistične agencije. Kot organizator in posrednik turističnih aranžmajev ponujamo gostom pester izbor izletov, potovanj, najemov apartmajev in hotelskih oddihov.

V podjetju skušamo vedno znova izboljšati naše storitve. Ker smo manjše podjetje, se lahko hitro prilagajamo razmeram na trgu ter tako nudimo naročniku tisto, kar od nas pričakuje.

Novak badge-03