OBVESTILO VOZOVNICE 19.3.2021

→ Povezava dovoznih redov.jpg → Povezava do voznih redov.pdf   Spoštovani, na spletni strani https://subvencije.ijpp.si je bila objavljena nova novica. Podaljšanje veljavnosti marčevskih mesečnih subvencioniranih vozovnic Pozdravljeni, ker se s 21.3.2021 prične predprodaja subvencioniranih vozovnic za mesec april, vas prosimo, da na vsa vaša prodajna mesta posredujete obvestilo ministrstva: Ministrstvo za infrastrukturo bo v primeru, […]

 

→ Povezava dovoznih redov.jpg

→ Povezava do voznih redov.pdf

 

Spoštovani,

na spletni strani https://subvencije.ijpp.si je bila objavljena nova novica.

Podaljšanje veljavnosti marčevskih mesečnih subvencioniranih vozovnic

Pozdravljeni,

ker se s 21.3.2021 prične predprodaja subvencioniranih vozovnic za mesec april, vas prosimo, da na vsa vaša prodajna mesta posredujete obvestilo ministrstva:

Ministrstvo za infrastrukturo bo v primeru, da Vlada RS s sklepom podaljša izvajanje pouka po modelu C za upravičence do subvencioniranega prevoza v mesec april, podaljšalo veljavnost kupljenih subvencioniranih mesečnih vozovnic za mesec marec do konca meseca aprila. Podaljšanje veljavnosti marčevskih subvencioniranih vozovnic se bo izvedlo do 2. 4. 2021. Za polletne in letne subvencionirane vozovnice, veljavne v mesecu marcu, bo upravičenec na svojo IJPP kartico prejel polovico neizkoriščene vrednosti vozovnice za mesece marec.

V primerih, da se bo v mesecu aprilu pouk izvajal na daljavo ali v celoti na šolah, bo upravičenec na svojo IJPP kartico prejel polovico neizkoriščene vrednosti mesečne, polletne in letne subvencionirane vozovnice za mesec marec.

Neizkoriščena vrednost vozovnice bo na IJPP kartico imetnika naložena do konca meseca aprila.

Zaradi navedenega upravičence do subvencioniranega prevoza pozivamo, da z nakupom mesečnih subvencioniranih vozovnic za mesec april počakajo do odločitve Vlade Republike Slovenije glede modela izvajanja pouka.

Hvala in lep pozdrav,